Click pentru a te abona

Măcin Mountain Fun 2015 – Competiţie şi distracţie la superlativ

0 Shares

Aproape 500 de concurenţi s-au aliniat la startul uneia dintre cele mai mari competiţii sportive organizate de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist în Munţii Măcinului – „Măcin Mountain Fun 2015”, la care au asistat numeroşi spectatori veniţi să-i susţină pe concurenţi, dar şi să se bucure de un week-end plin de evenimente în mijlocul naturii.

mb1

Startul s-a aflat în zona Pietrele Mariei, în apropierea localităţii Greci, din județul Tulcea, iar rând pe rând, concurenţii s-au aliniat la startul tradiţionalul concurs de ciclism montan Măcin XC, la cross-ul de alergare montană denumit Măcin Cross, iar copiii la cursa dedicată lor de MTB şi alergare. De asemenea, în zona de start-finish, la cortul tehnic al prietenilor noştri de la Maus Bike, s-au făcut reglaje la biciclete, astfel încât pe traseu concurenţii să nu aibă probleme tehnice. Astfel, pasionaţii de ciclism, Elite şi Amatori, au pornit, în aplauzele susţinătorilor şi spectatorilor, pe cele două trasee de MTB din Parcul National în cadrul cărora le-au fost puse la încercare aptitudinile sportive, dar s-au bucurat în acelaşi timp de peisajele spectaculoase ale Munţilor Măcinului. Au urmat alergătorii la start care au avut parte, la fel, de un traseu deosebit de variat de cross montan. Cei aproximativ 70 de copii s-au bucurat şi ei de mersul pe bicicletă şi de alegare în cadrul competiţiei dedicate lor, în zona de start-finish, atent supravegheaţi de partenerii de la Asociaţia Turistică Munţii Măcinului şi susţinuţi în permanenţă de spectatori şi părinţi. Rând pe rând, competitorii de la MTB şi alergare au început, după câteva ore, să apară în zona de start-finish, unii ceva mai obosiţi în urma efortului depus pentru a se clasa în fruntea clasamentelor, alţii, în schimb, ceva mai odihniţi şi bucuroşi că au putut să termine traseul, ei primind la sfârşit oricum medalii de finisher. A urmat momentul cel mai aşteptat -al festivităţii de premiere- în cadrul căreia, cei mai buni, de la fiecare categorie au primit diplome, medalii, trofee şi produse oferite de sponsori. Şi nu au avut doar competitorii de câştigat, ci toţi cei care au venit în zona de start-finish ca să se bucure de un week-end deosebit în mijlocul naturii. Pe parcursul zilei de concurs, atmosfera şi voia bună a fost întreţinută prin muzica oferită de MC Liviu Stoica, au fost pregătite mâncăruri de firmele din zonă, iar la standul celor de la Vinuri de Macin s-au putut face degustări de vinuri. Seara trupa Inclusiv din Macin a susţinut un program artistic pentru cei prezenţi, iar ziua s-a încheiat cu un spectaculos foc de tabără. Şi totusi nu s-a încheiat aici Măcin Mountain Fun, pentru ca duminica 7 iunie, s-au organizat două ture de plimbare şi relaxare, una de MTB şi una de trecking.

mb3

„Mulţumim celor implicaţi în eveniment, fie ei voluntari, parteneri sau concurenţi; reiterăm faptul că evenimentul este realizat, voluntar, de amatori pentru amatori, iar fondurile rămase vor fi întrebuinţate în cadrul ONG-ului pentru realizarea altor proiecte”, a declarat Silviu Negoiţă, membru în cadrul Asociaţiei Bike Works.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com