Iohannis Președintele României

Locuri de muncă vacante în Uniunea EuropeanăEures,

0 Shares

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 105  locuri de munca, astfel:

  • Angajatorii din Norvegiaoferă 3 locuri de munca in meseriile de Bucatar preparate indiene si veterinar;
  • Angajatorii din Germania oferă 79 locuri de munca in meseriile de: asistent medical; lucratori calificati in domeniul hotelier – gastronomic (bucatar, ospatar, ajutor in industria gastronoimiei);  manager in restaurant si receptioner.
  • Angajatorii din Franta  oferă 20 locuri de munca in meseriile de producator de vin (viticultor) si dentist.
  • Angajator  din Irlanda  oferă 3 locuri de munca in meseriile de inginer software; front end developer & UX –UI Specialist; PHP Developer.

 

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.