Conecteaza-te pe Twitter

Locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin Rețeaua EURES (Servicii europene pentru ocuparea forței de muncă)

0 Shares

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilității Forței de Munca din Europa — EURES oferă 195 locuri de munca, după cum urmează:

Angajatorii din Danemarca oferă 28 locuri in meseriile de Medic Psihiatru; Administrator de system IT/ Inginer de retea; Personal de support ethnic IT pentru clienti.

Angajatorii din Germania oferă 8 locuri de munca in meseriile de: Asistent medical;

Electrician; Asistent/insotitor persoane in varsta; Instalator intretinere (mecanic industrial); Mecanic instalator in instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat; Specialist Electronica-inginerie industriala; Ingrijitor batrani; Vopsitor lemn/metal;

Angajatorii din Finlanda ofera 20 locuri in meseriile de Bucatar sef/chef de partie; personal curatenie.

Angajatorii din Irlanda oferă 25 locuri de munca in meseriile de Asistente medicale; Medic oftalmolog; psihiatru.

Angajatorii din Cehia ofera 3 locuri de munca in meseria de Tehnician IT.

Angajatorii din Franta oferă 50 de locuri in meseria de Medic anestezist; Kinetoterapeut; Medic generalist; Medic de urgenta; Oftalmolog; Ortofonist; Sudor; Strungar; Medic anestezist; Medic endocrinolog — diabetologist; Terapeut occupational; Medic Geriaterie; Geriatru SSR; Ginecolog obstrecian; Chirurg oftalmolog; Radiolog; Chirurg visceral; Chirurg vascular.

Angajatorii din Marea Britanie ofera 61 locuri de munca in meseriile de Asistent medical generalist; Asistent medical terapie intensive.

De asemenea, cei care doresc sa primească mai multe detalii despre locurile de munca vacante din tarile Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, pot veni la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10, sau pot suna la numărul de telefon 0240 512 298.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.