Click pentru a te abona

Locuri de muncă in domeniul hotelier – gastronomic in Germania

0 Shares

EURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați in domeniul hotelier — gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Braşov în zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiștilor ZAV Bonn împreuna cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienți (15 posturi), recepționer (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem — McDonald’s si Burger King (15 posturi) si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 — B1/B2).

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinte foarte bune de limba germana, nivel C1 — C2, cât şi cunoştinte bune de limba engleză, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu. Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 — 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurata de către angajator gratuit / contracost (270 euro/luna), iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Tulcea, strada Grigore Antipa nr. 10, telefon 0240/512 298, pentru a fi înregistrate in baza de date pentru munca in străinătate si pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea in baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Munca);

copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);

cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

adeverința de la medicul de familie, cu mențiunea ‘Clinic sanatos/Apt pentru munca’.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.