Iohannis Președintele României

Litoralul românesc şi Delta Dunării la Targul de Turism al Romaniei – Anul acesta varianta Antică

0 Shares

Delta-Dunarii-turisti      Desfășurat la Romexpo în perioada 14-17 martie, Târgul de Turism al României va prezenta tuturor persoanelor aflate în căutarea vacanței perfecte o gamă variată de oferte pentru turism de aventură, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacanțe la țară, circuite culturale, agro-turism . Anul acesta Litoralul românesc și Delta Dunării vor avea parte de o prezentare inedită : primarul Constanței, Radu Mazăre va veni la festivitatea de deschidere a Târgului costumat într-unul dintre celebrele personaje ale Mitologiei grecești. Ulise, va fi personajul care va personifica unicitatea vacanțelor petrecute pe litoralul românesc și în Delta Dunării. Fiul lui Laerte și al Anticleei , va scrie odiseea anului turistic 2013 alături de Corina Martin, președintele ANAT, care va purta costumul Medusei, una dintre cele trei surori ale zeilor pre-titani, Phorcys și Ceto. Pe 16 martie, în cadrul Târgului, vor fi prezentate în avanpremieră, selecțiuni din Festivalul Antic de la Constanța, aflat anul acesta la ce-a de-a doua ediție.

Ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie de primavară, Târgul de Turism al României va reuni un număr record de participanţi: peste 200 din 28 de țări din toată lumea . Manifestarea expoziţională este dedicată atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului interesat de călătorii, vacanţe şi programe de recreere. Timp de patru zile, la Romexpo vor expune cele mai importante firme de profil, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi bănci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, edituri şi instituţii culturale.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.