Iohannis Președintele României

La Sulina, Liviu Dragnea le-a cerut tinerilor social-democrați…”refresh”

0 Shares

Liviu Dragnea s-a întâlnit sâmbătă, 22 august a.c., la Sulina, în Delta Dunării, cu tinerii social-democrați care au organizat (deja) tradiționala tabără Trofeul Național Delta Dunării ” România curată”, în cadrul căreia, timp de trei zile (20-23 august), au avut loc acțiuni sportive și de ecologizare a zonei.

plaja-sulina

Liderul (interimar) al social-democraților le-a cerut tinerilor (TSD) să redescopere curajul de a vorbi liber în interiorul şi, mai ales, în afara partidului. Deasemenea, la Sulina s-a conturat imperativ ideea conform căreia  în termen de maximum două luni, tinerii social-democrați să iniţieze o platformă de dezbatere online pe teme de interes major: ce model de societate vor, ce cred ei că trebuie să facă TSD pentru ca tinerii din România să primească răspunsuri, măcar la o parte din întrebările pe care le au, dacă nu la toate, care-ar putea fi metodele moderne prin care politica să ajungă la oameni fără să-i streseze.

Întrebat fiind despre votul prin corespondență, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat că „Votul prin corespondență trebuie să fie adoptat rapid, având două obiective esențiale, respectiv să asigurăm drepturile fundamentale ale românilor care trăiesc în afara țării și să ne asigurăm de siguranța exercitării votului”.

Referitor la codul fiscal, Liviu Dragnea a ținut să precizeze la Sulina, în Delta Dunării: „Nu s-a ajuns la o soluție, s-a ajuns la o propunere. În primul rând, sunt mulțumit că ideea lansată de mine a dat roade, în sensul că am propus să încercăm să creăm un alt climat politic în România, nu un climat bazat pe scandal, tensiune și contraziceri permanente, ci un climat în care cel puțin marile teme ale societății să fie în oarecare consens. Că propunerea la care s-a ajuns poate deveni soluția finală sau mai poate fi nuanțată este cu totul altceva. Vom avea întâlnirea liderilor politici care va decide acest lucru. Pentru mine, este mulțumitor faptul că ce am propus s-a întâmplat”.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.