Conecteaza-te pe Twitter

Judecat pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpatului FESANA ȘABAN-IBRAM sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Din probatoriul administrat în cauză în faza de urmărire penală, a rezultat faptul că la data de 21.02.2012, în jurul orelor 13,00, FESANA ȘABAN-IBRAM, de 25 de ani, a intervenit într-un conflict minor ce se desfășura între două persoane la periferia municipiului Tulcea, în Zona Bariera Mahmudiei, apreciind eronat că era vorba de un conflict mai serios, împrejurare în care a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței victimei Z. S., de 45 de ani, care a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt, suferind un traumatism cranio-cerebral. Deși la fața locului a sosit imediat o ambulanță, transportând victima la spital, aceasta a decedat a doua zi, cu toate că fusese supusă unei intervenții chirurgicale.

La data de 22.02.2012, față de inculpatul FESANA ȘABAN-IBRAM a fost pusă în mișcare acțiunea penală și s-a luat măsura preventivă a reținerii, iar la data de 23.02.2012 aceasta a fost înlocuită cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu a fost înlocuită de instanța de judecată la data de 23.04.2012 cu obligarea de a nu părăsi țara.

Cauza a fost trimisă, spre competentă soluționare, Tribunalului Tulcea.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.