Conecteaza-te pe Twitter

Jandarmii acționează zilnic pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice

0 Shares

În perioada 3 – 5 martie a.c., aproximativ 45 jandarmi au acţionat zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, însumând peste 50 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, cât şi pe linia prevenirii sustragerii de material lemnos.

Untitled-1

Jandarmii au intervenit  în  24 situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale şi au aplicat 20 sancţiuni contravenţionale pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în domeniul silvic, precum şi a pescuitului, valoarea amenzilor fiind în cuantum de 5.950 lei.

De asemenea, în perioada de referinţă efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au constatat patru infracţiuni, dintre care două în mod independentşi două în cooperare cu Poliţia, cu şase făptuitori identificaţi. (cp)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.