Conecteaza-te pe Twitter

Jandarm tulcean aflat în misiune, lovit frontal cu mașina de un măcinean care s-a opus punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Agresorul a fugit și nu a fost prins până la această oră

0 Shares

*tânărul a suferit grave traumatisme craniene, este internat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” * agresorul a fugit, nu a fost găsit până acum, dat în urmărire generală

ionut-radulescu02

„Ionuț este un tânăr de 30 de ani, căsătorit, este un om deosebit, foarte serios și muncitor.El este din Brăila dar este angajat la noi din data de 1 decembrie 2009, locuiește în Măcin și își făcea datoria când  s-a întâmplat această nenorocire: era de serviciu, într-o patrulă mixtă cu trei polițiști din Măcin, au oprit în trafic pe DN22 un autoturism marca Mercedes pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Vorbim despre un urmărit general care s-a opus, a pornit în trombă, l-a lovit frontal pe colegul nostru și a fugit. Ionuț este acum în stare stabilă dar continuă investigațiile pentru că traumatismele suferite au fost destul de grave. Suntem toți alături de tânărul nostru coleg, de familie și sperăm să se întoarcă alături de noi sănătos cât mai curând posibil.

Agresorul a lăsat mașina la domiciliul părinților și a dispărut. Este căutat în continuare și dat în urmărire generală” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi județean Tulcea, Plutonier major Marian Ciubotaru.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, precizează într-un comunicat dat publicității:

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 28.05.2017 începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de ultraj prev. de art.257 alin.1 și 4 C.pen. cu ref. la art.32 C.pen. rap. la art.188 alin.1 C.pen.

Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț din cadrul I.J.J. Tulcea și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în orașul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Conducătorul auto a refuzat să însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment. În cauză sunt efectuate în urma impactului persoana vătămată Rădulescu Ionuț a rămas pe carosabil în stare de inconștiență, fiind necesară intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul Județean Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.