Iohannis Președintele României

ISU Tulcea caută un om dispărut în apele Dunării din zona Sf. Gheorghe

0 Shares

*persoana dispărută, care înota în apă a strigat după ajutor. Apelul de urgență a fost făcut de o persoană aflată pe mal care a observat persoana în apă.

Sf-Gheorghe-aerian

Astăzi, în jurul orei 16.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în apropierea localității Sfântu Gheorghe (unde Dunărea se varsă în Marea Neagră) pentru căutarea unei persoane posibil dispărute, care înota în apă și solicita ajutor. Apelul de urgență a fost făcut de o persoană aflată pe mal care a observat persoana în apă.

În vederea gestionării situației de urgență s-au adoptat următoarele măsuri:

— Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Sfântu Gheorghe acționează cu 3 mijloace de mobilitate navală pentru căutarea-salvarea persoanei dispărute;

— în sprijinul acestora a fost trimisă în misiune șalupa de intervenție a Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu un echipaj de căutare-salvare, iar un elicopter SMURD-Constanța s-a deplasat la fața locului pentru a asigura asistența medicală prespitalicească.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.