Conecteaza-te pe Twitter

ISU Delta: intervenție la două autoturisme care au luat foc

0 Shares

În cursul zilei de ieri, pompierii tulceni au stins două autoturisme care au luat foc în urma unor scurtcircuite electrice

În cursul zilei de ieri, 04.05.2016, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea a fost solicitat să intervină pentru stingerea a două incendii care s-au manifestat la mijloace de transport, după cum urmează:

— la ora 18.58, pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, care era parcat pe strada Orizontului din municipiul Tulcea.

— o jumătate de oră mai târziu, la ora 19.32, un alt echipaj al subunității de pompieri Tulcea a fost solicitat, prin numărul unic de apel 112, să intervină pe strada Victoriei din municipiul Tulcea, pentru stingerea unui alt autoturism.

Pompierii tulceni au lichidat ambele incendii, iar în urma acestora au ars instalațiile electrice ale mașinilor.

Cauzele probabile de izbucnire a celor două incendii le-a constituit cablurile electrice defecte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.