Conecteaza-te pe Twitter

Incendiu de proporții la un ponton restaurant

0 Shares

După lăsarea întunericului, în seara de 16 iulie, în jurul orelor 22,oo, a izbucnit un incendiu puternic la bordul pontonului 1795 aflat sub pavilion român . Nava se afla în incinta Șantierului Naval Siaj Tulcea, ridicată pe uscat și pregătită pentru reparații la opera vie. Se pare că lucrările cu flacăra deschisă la înlocuirea tablei corpului navei ar fi condus la izbucnirea incendiului.

Au fost afectate interioarele navei, nu au fost semnalate victime sau poluare a apei.Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului în cel mai scurt timp astfel încât flăcările să nu se extindă și la alte nave.

O echipă de ofiţeri din cadrul Căpităniei Zonale Tulcea s-a deplasat la faţa locului pentru evaluarea situaţiei, măsuri şi primele constatări.

Întrucât nava este pe uscat, scoasă din exploatare şi se află în responsabilitatea şantierului, cercetările vor fi efectuate de pompieri şi poliţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.