Iohannis Președintele României

Important pentru amatorii de turism în Delta Dunării

0 Shares

Turisti-Delta-Dunarii-02       Accesul în Delta Dunării se face numai în baza unui permis eliberat de Administrația Biosferei Delta Dunării. Încasarea tarifului de intrare în scop turistic stabilit conform ORDINULUI Nr. 610 din 19 mai 2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” la solicitarea persoanelor fizice şi juridice, emis de Ministrul Mediului şi Pădurilor, se poate face la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00; Sâmbătă – Duminică: închis, precum şi la Centrele de Informare ARBDD. Tariful de intrare  nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989. Conform Ordinului nr. 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către ARBDD la solicitarea persoanelor fizice şi juridice, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de: 5 lei /persoană/zi; 15 lei/persoană/săptămână; 30 lei/persoană/an.

Turisti-Delta-Dunarii-01Important !

Accesul cu autovehicule  în  Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se face în baza unui permis de acces pentru autovehicule, ce este condiţionat de plata unui tarif în valoare de 100,00 lei/autovehicul/an, respectiv 10,00 lei/autovehicul/zi. Permisul se obţine de la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării,  de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00; Sâmbătă – Duminică: închis.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.