CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Hram la biserica Bunavestire:Şase ani de episcopat la Tulcea

Autoritățile publice locale împreună cu numeroși tulceni, au participat la slujba  de Bunavestire susținută de Episcopul Tulcei, Prea Sfinţia Sa, Visarion Bălţat şi de IPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la biserica cu hramul Bunavestire (Grecească) din municipiul Tulcea.

biserica

Această sărbătoare marcată de creştinii ortodocşi pe data de 25 martie reprezintă şi hramul bisericii cu acelaşi nume. Data de 25 de martie are, însă, şi o altă semnificaţie pentru lumea creştină din judeţul Tulcea: în urmă cu şase ani, PS Sa Visarion a fost numit episcop de Tulcea (este momentul în care se înfiinţează şi episcopatul de Tulcea). Numirea s-a făcut cu prezenţa la Tulcea a Prea Fericitului Daniel, patriarh al României.

„Vrea să vă felicit, Prea Sfinţia Voastră, pentru cei şase ani de activitate pe aceste meleaguri“, i-a transmis preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, Episcopului de Tulcea, PS Sa Visarion Bălţat, după care a subliniat importanţa activităţii bisericeşti pentru viaţa spirtiuală a tulcenilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.