Conecteaza-te pe Twitter

Hărțuire ?! Provocare ?! Primarul Ilie Ștefan a sesizat poliția și prefectura

0 Shares

ROMÂNIA /UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA LUNCAVIŢA/JUDEȚUL TULCEA

PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA /Nr. 7542 din 16.11.2014                        

SESIZARE

către

IPJ Tulcea, Postul de Poliție Luncavița

În atenția Instituției Prefectului Județului Tulcea

Subsemnatul Ștefan ILIE, domiciliat în loc. Luncavița, jud. Tulcea, legitimat cu (…), în calitate de Primar al Comunei Luncavița, având în vedere atribuțiile pe care le am conform legilor în vigoare privind organizarea procesului electoral al turului al doilea al alegerilor prezidențiale din data de 16.11.2014, vă sesizez unele fapte pe care le consider fiind nelegale:

–        La ora 12:29, am primit pe telefonul personal cu numărul (…), un mesaj de la numărul 0753142143, cu următorul text: Buna ziua domnilor, din partea vicelui Gabriel O. va dau apelul! Avem o problema grava, prezenta la vot mare ne face sa pierdem alegerile! Trebuie masuri urgente, asa ca am infiintat un nou comandament intr-o camera securizata! Trebuie sa obtineti fiecare dintre dv inca 100 de voturi pe listele suplimentare. Nu accept scuzele, nu exista nu se poate! Raspundeti scurt printr-un sms, la acest numar, astfel: A – cate voturi pe liste suplimentare ati pregatit initial pt alte localitati, B – cate voturi suplimentare sunt asteptate pt localitatea dv, C – in cat timp faceti rost cele 100 de voturi pe liste suplimentare pe care vi le-am cerut. In 30 de minute maxim astept raspunsurile dv si nu mai mult! Spor la treaba, să ne ajute Dumnezeu!”

–        La ora 13:53 am fost apelat tot pe telefonul personal, de numărul 0757939327, de o voce feminină, care mi-a spus că este de la „biroul vicelui Oprea” și că „trebuie să transmit raportarea conform ordinului”. Am răspuns că nu există un asemenea ordin, că este o greșeală și am închis. Imediat, peste un minut, am fost apelat de numărul 0757945267 și din nou, o voce feminină, dar diferită de cea anterioară, mi-a spus „să transmit raportarea”. Eu am răspuns la fel și am închis.

Consider că mesajul primit și cele două apeluri telefonice reprezintă încălcări ale legislației privind desfășurarea corectă a procesului electoral, drept pentru care, în calitate de Primar al Comunei Luncavița, consider că trebuie înștiințate organelle de ordine care au atribuții în acest domeniu.

Vă rog să cercetați cele sesizate de mine, astăzi 16.11.2014 și vă atașez copii de pe telefonul mobil.

Ștefan ILIE,

PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA

Județul Tulcea

P.S. In județul Tulcea, dintr-un total de 116.131 de voturi liber exprimate,11.866 de electori au votat pe liste suplimentare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

2 Raspunsuri la Hărțuire ?! Provocare ?! Primarul Ilie Ștefan a sesizat poliția și prefectura

  1. Caterina 18 noiembrie 2014 at 23:29

    Nu mai inteleg nimic…parca mai ieri ati publicat o scrisoare in care va exprimati simpatia totala fata de PSD,si acum ne spuneti ca PSD-ul v-a santajat? Eu cred ca sunteti o persoana disperata care incearca sa mai repare ceva.E pacat,aveti simpatia consatenilor,dar cu paridele ati pus-o…Opriti-va cat mai aveti timp.primarii nu sunt persoane inamovibile…

    Răspunde
  2. prisecarul de pe..seaca 24 noiembrie 2014 at 21:36

    Cu stima dom.primar, a-ti dovedit faptul ca dreptatea este mai presus de anumite interese meschine.Sunte-ti de apreciat…din toate punctele de vedere

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.