CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Grupare infracțională de trafic de droguri destructurată

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea, au finalizat cercetările în dosarul privind pe G. Florin de 21 ani, C. Valentin de 37 ani si T. Laurentiu de 22 ani, toti din loc. Sulina, jud. Tulcea, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc (art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/ 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), deținerea, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu (art. 4 al. 1 din Legea nr. 143/ 2000) și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (art. 16 al. 1 din Legea nr. 194/ 2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare).

In prima decadă a lunii octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Tulcea, Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea și cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informatii au executat trei percheziții domiciliare și trei mandate de aducere privind pe G. Florin, C. Valentin si T. Laurentiu, care, în cursul anului 2014, au constituit o grupare infracțională organizată, având drept scop aprovizionarea consumatorilor din orașul Sulina cu droguri de risc și produse etnobotanice.

În curtea imobilului unde locuia G. Florian a fost identificată o miniplantație de cannabis. Cu ocazia perchezitiilor au mai fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 532,2 grame fragmente vegetale de cannabis (drog de risc) si două dispozitive de mărunțit.

Instanta a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui G. Florin, măsura controlului judiciar pentru C. Valentin si cercetarea în stare de libertate a lui T. Laurențiu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.