Conecteaza-te pe Twitter

Grindeanu: „Poate merg domnii de la Ministerul Justitiei și doamnele, care nu și-au dat avizul, să vadă cum arată faleza de la Tulcea și de ce trebuie să treacă la autoritățile locale”

0 Shares

*”Astăzi as fi vrut să trecem prin ședința de Guvern ceea ce trebuia să facem legat de faleza de la Tulcea și înteleg că nu există aviz de la Ministerul Justitiei”

*Premierul nemultumit de faptul că Ministerul Justiției nu si-a dat încă avizul pentru ca faleza orașului Tulcea să fie trecută în administrarea autorităților locale. *Strategia generală de descentralizare este un proiect extrem de important

faleza

Grindeanu a spus ca este datoria fiecarei institutii si a fiecarui minister în parte sa realizeze „studiile de oportunitate”.

„O să venim în cel mai scurt timp și o să ne asumăm cu totii un termen, inclusiv dumneavoastră, ministerele de linie, pentru elaborarea acestor strategii”, le-a transmis Grindeanu membrilor Cabinetului în ultima ședință de guvern.

Seful Executivului a afirmat că procesul de descentralizare va fi realizat ‘cu voia Ministerului Justitiei’, aratându-se nemulțumit de faptul că acesta nu și-a dat încă avizul pentru ca faleza orașului Tulcea să fie trecută în administrarea autorităților locale.

„Vreau să aveți fiecare dintre dumneavoastră discuții în interiorul instituțiilor pe care le conduceți, ale ministerelor, ale agențiilor,  sa nu fie o frâna în acest proces de descentralizare pe care o să-l facem și cu voia Ministerului Justitiei. Pentru că astăzi as fi vrut să trecem prin ședința de Guvern ceea ce trebuia să facem legat de faleza de la Tulcea și înteleg că nu există aviz de la Ministerul Justitiei. Poate merg domnii de la Ministerul Justitiei si doamnele, care nu și-au dat avizul, să vadă cum arată faleza de la Tulcea și de ce trebuie să treacă la autoritățile locale”, a susținut premierul Grindeanu.

El a vorbit și despre tabere. „Sunt și alte exemple, cu taberele și așa mai departe, care au ajuns într-o stare deplorabilă, pentru ca unii din aparatul central consideră că trebuie să rămână în continuare în gestiunea instituțiilor centrale. Fac acest apel către dumneavoastră (…) să impuneți acest proces de descentralizare. Lumea îl așteaptă și noi ni l-am asumat”, a conchis Sorin Grindeanu.

Potrivit premierului, strategia generală de descentralizare vizează mai multe domenii, respectiv agricultura, cultura, turismul, mediul, sanatatea, educația, tineretul, sportul, activitățile extrașcolare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la Grindeanu: „Poate merg domnii de la Ministerul Justitiei și doamnele, care nu și-au dat avizul, să vadă cum arată faleza de la Tulcea și de ce trebuie să treacă la autoritățile locale”

  1. G 13 aprilie 2017 at 22:09

    Funny!!! Ceva de genu’: ” Ține-ma, ca-l bat”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.