Conecteaza-te pe Twitter

Furt la supermarket

0 Shares

Patrulă  de jandarmi solicitată  de un agent de pază care a depistat o persoană  cu bunuri sustrase dintr-un supermarket.                                                                              

Luni, 25 mai a.c., în jurul orei 15.00, un agent de pază de la un supermarket din municipiul Tulcea a reclamat, prin serviciul unic de urgenţă „112”, că o persoană a sustras diverse bunuri.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie  care a verificat cele reclamate, prilej cu care a identificat un bărbat care avea asupra sa un recipient cu var lavabil cumpărat din supermarket, iar în interiorul acestuia se afla un produs ambalat într-o pungă, a cărui provenienţă nu a fost justificată.

Din primele verificări, a reieşit faptul că V. Ilie de 53 ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea, a sustras şi trecut de casa de marcat, un disjunctor electric în valoare de 145 lei.

Celui în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru ,, Furt” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. (1), Cod Penal, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului  centrului comercial.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.