Iohannis Președintele României

Furt dintr-o locuință din Dăeni

3 Shares

La data de 18.04.2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dăeni au fost sesizați de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18.04.2019, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință și au sustras mai multe telefoane mobile și suma de 2000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dăeni, au identificat un tânăr în vârstă de 16 ani din  comuna Dăeni, județul Tulcea, bănuit de comiterea furtului.

Polițiștii au recuperat suma de 1.545 lei cât și 5 telefoane mobile, ce aparțineau persoanei vătămate, care ulterior au fost restituite acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.