Conecteaza-te pe Twitter

Furt din locuințe, accidente, cu alcool la volan

0 Shares

In urma unei sesizări în legătură cu faptul că dintr-un apartament situat pe str. Eternităţii a fost sustras un laptop în valoare de 1.300 lei, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au reuşit să identifice suspectul în persoana lui H. Marius de 28 ani din Tulcea, prieten cu victima. Poliţiştii au recuperat laptopul pe care l-au predat părţii vătămate.
Cercetările continuă faţă de H. Marius sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu. De asemenea, a fost depistat minorul B.D. de 16 ani din Tulcea, care a sustras dintr-o casă de pe str. Biruinţei din municipiu două telefoane mobile în valoare de 700 lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze telefoanele pe care le-au predat părţii vătămate iar minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu.

La 30.01.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Babadag l-au depistat pe B. Cristian de 42 ani, din loc. Babadag, jud. Tulcea, care conducea un autoturism Ford, pe str. Republicii din orașul Babadag, având o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.
Accident la Măcin
În după-amiaza zilei de 30.01.2014 L. Iulian de 34 de ani din orașul. Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un utilaj de deszăpezire pe str. Mircea Vodă, a derapat şi a acroşat-o pe S. Lavinia de 27 de ani din localitate, care circula pe partea carosabilă, trotuarele fiind impracticabile din cauza stratului mare de zăpadă depusă. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul din Măcin, dar nu a necesitat internarea în spital.
Conducătorul auto poseda permis de conducere, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.