Conecteaza-te pe Twitter

Flagrant – Trafic cu cocaină

Cantitatea de droguri de mare risc comercializată este de cca. 235 grame, valoarea fiind de aproximativ 30 000 Euro.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, în data de 15.10.2013, au procedat la depistarea în flagrant, în municipiul  Constanţa,  a inculpaţilor S.G, şi D.D în timp ce încercau să vândă cantitatea de 100 grame cocaină inculpatului M.F pentru a fi ulterior comercializată în municipiul Bucureşti.

Prin Ordonanţa din data de 16.10.2013, procurorii D.I.I.C.O.T au dispus  reţinerea  pentru 24 ore a  învinuiţilor S.G, M.F şi D.D sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc,  prevăzută şi pedepsită de art. 2 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, reţinându-se forma continuată pentru primii doi învinuiţi.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, inculpaţii S.G, M.F, în cursul anului 2013, au deţinut şi vândut diferite cantităţi de cocaină, în mod repetat, pe teritoriul României, obţinând astfel importante sume de bani. Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti.

Cu privire la inculpatul D.D. se reţine că a participat la infracţiunea săvârşită în data de 15.10.2013 împreună cu ceilalţi doi inculpaţi din prezenta cauză.

Cantitatea de droguri de mare risc comercializată este de cca. 235 grame, valoarea fiind de aproximativ 30 000 Euro.

La data de 17.10.2013 Tribunalul Bucureşti a admis propunerea formulată de D.I.I.C.O.T – Structura Centrală şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a inculpaţilor S.G, M.F şi D.D, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, prevăzută de art. 2 alin.1 şi 2 din Legea nr. 143/2000. Suportul specializat  a fost asigurat de către D.O.S – I.G.P.R.

Menţionăm că  inculpaţii din prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat presă/DIICOT

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.