Conecteaza-te pe Twitter

Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române a oferit tichete sociale familiilor nevoiașe din județul Tulcea

0 Shares

Untitled-3

În perioada 22 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015, Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române a derulat o campanie de ajutorare a familiilor nevoiașe din județul Tulcea, prin distribuirea a 1350 de tichete sociale unui număr de 260 de familii sărace din localitățile M.Kogălniceanu, Horia, Jurilovca, Sarichioi și Sulina.
Au beneficiat de această formă de sprijin, persoanele singure sau familiile aflate în plata venitului minim garantat, recomandate de autoritățile publice locale  sau alte categorii de persoane vulnerabile. Crucea Roșie definește termenul de persoane vulnerabile ca fiind acele persoane care se află în pericol datorită situațiilor care le amenință supraviețuirea sau posibilitătile de trai în condiții minime de securitate materială și demnitate umană.Valoarea totală a tichetelor oferite a fost de 13.500 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.