Click pentru a te abona

Femeie tâlhărită la intrarea în scara blocului

0 Shares

Joi, 17 martie a.c., în jurul orei 10.30, o femeie a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112”, că în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost deposedată de poşetă.

ijj

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a verificat cele reclamate și, după o scurtă anchetă, l-au prins pe cel în cauză pe baza semnalmentelor  indicate de către femeie, a modului în care opera, etc .

Din primele verificări, a rezultat faptul că M. Cristian, în vârstă de 27 de ani, un tânăr fără adăpost, cunoscut cu antecedente  penale, a urmărit-o pe femeia de 65 ani  până la intrarea în scara blocului în care locuieşte, moment în care i–a smuls poşeta şi a fugit, încercând să se piardă printre blocuri.  Ulterior suspectul a indicat locul în care a aruncat poşeta din care a sustras o sumă de bani.

Bărbatului i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de ,,Tâlhărie” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233, alin. (1), Cod Penal.

Actele procedurale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor, iar bunurile (poşeta, documente) şi o parte din suma de bani, au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.