Iohannis Președintele României

EXCLUSIV! Nicolae Ciuleac, CARNIPROD Tulcea: În 25 de ani de când există această firmă nu s-a întâmplat așa ceva. Fabrica este închisă , 500 de oameni sunt acasă.

15 Shares

*UPDATE, 1 August: S-a încheiat operațiunea de incinerare a peste 48.000 de porci în ferma CARNIPROD (48.160). 
„Este înfiorător, este greu de imaginat, nici nu pot să descriu ce și cum a fost…Credeți-mă, îmi este foarte greu să vorbesc…Pierderile sunt extrem de mari, am muncit cu toții atâta timp, am oferit consumatorilor produse foarte gustoase și bune, poate prea bune (?!) și…suntem în în această situație imposibilă. Carnea de porc românească? Va fi, probabil foarte scumpă pentru că va fi tot mai greu de găsit. Sunt foarte trist și da, m-au marcat toate câte s-au întâmplat…Despăgubiri? Așteptăm. Deocamdată noi am plătit chiar și toate operațiunile astea…și angajații și stocul de carne, de produse, de furaje, este vorba de foarte mulți bani și ar cam fi timpul să primim despăgubile. Aici s-a cam terminat. Totul. Ce trebuia făcut? Este târziu să vorbim despre asta” (Nicolae Ciuleac, director general, acționar majoritar CARNIPROD Tulcea)

*Trebuie să ucidem 48.000 de porci și să distrugem 700 de tone de carne și produse.

*Fabrica și 56 de magazine sunt închise. 500 de oameni sunt acasă.

*Așteptăm evaluarea de la ANSVSA. Așteptăm să se adopte niște hotărîri pentru că vrem să ne reluăm activitatea. Nu știm încă nimic.

*Sigur că trebuie să fim despăgubiți. Cine comandă muzica, plătește.

*Chiar dacă îndeplinim toți indicatorii de biosecuritate, virusul de pestă porcină africană a ajuns și la noi în complex. Nu știu dacă pot să spun sau nu să nu supăr pe cineva dar trebuia să se ia niște măsuri preventive pentru că despre porcii mistreți bolnavi de pestă porcină africană se vorbește de mult.

*Am fost informați că și atunci când vom reîncepe producția în fabrică, vom livra doar în județul Tulcea.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

2 Raspunsuri la EXCLUSIV! Nicolae Ciuleac, CARNIPROD Tulcea: În 25 de ani de când există această firmă nu s-a întâmplat așa ceva. Fabrica este închisă , 500 de oameni sunt acasă.

  1. stelian 7 iulie 2018 at 19:00

    Ciudat, grotesc si fara explicatii logice din partea celor sunt platiti pentru ca astfel de lucruri sa nu se intample. Am inteles ca doar furajele pe care le-au ars au costat cam un milion de euri!!! Nu mai spun ca zilnic gospodariile oamenilor de peste tot din judet sunt deposedate de porci sau purcelusi pentru ca „pesta sa nu iasa din judet”…Grotesc si revoltator. Oare de ce nu sunt specialisti in toate posturile astea cheie de care depinde sanatatea noastra, afacerile oamenilor si la urma urmelor bunastarea aceste tarisoare?

    Răspunde
  2. Dorneanu 11 iulie 2018 at 9:58

    Suntem revoltati si maniosi ! Cumparam produse Carniprod Tulcea dintotdeauna, super calitate, super prezentare si tot ce tine de igiena, gust si siguranta!Mare facatura, mare lovitura, mare magarie !Nu credem in nicio pesta si alte rahaturi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.