Click pentru a te abona

EURES: Locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

0 Shares

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Muncă din Europa – EURES oferă 269 locuri de muncă, astfel:

 • Angajatori din Germania oferă 95 locuri de munca in meseriile de: asistent medical; asistent medical generalist si factor postal.
 • Angajatori din România ofera 75 de locuri de munca cu detasare în Suedia, pentru meseria de lucrători finisori în construcții; dulgheri; vopsitori auto; mecanic auto; femeie de serviciu.
 • Angajatori din Polonia oferă 3 locuri de muncă în meseria de dispecer transport și bucătar.
 • Angajatori din Finlanda oferă 50 locuri de muncă in meseria de muncitor necalificat in agricultura.
 • Angajator din Norvegia oferă 1 loc de munca in meseria de Coordonator cercetare in securitatea calculatoarelor.
 • Angajator din Danemarca ofera 1 de loc de munca in meseria de Medic specialist radiolog.
 • Angajatori din Republica Ceha oferă 27 locuri de munca in meseriile de sculer, slefuitori, pilitori si croitoreasa.
 • Angajatori din Franta oferă 3 locuri de munca in meseriile de kinetoterapeut; Infirmier si medic generalist.
 • Angajatori din Slovacia oferă 3 locuri de munca in meseriile de specialist suport tehnic cu limba poloneza si specialist suport tehnic cu limba germane.
 • Angajatori din Marea Britanie oferă 8 locuri de munca in meseriile de inginer software; dezvoltator software PHP/MySQL/JS (Irlanda de Nord); administrator retea calculatoare; asistent medical; asistent medical generalist.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la EURES: Locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

 1. iancu eugen 24 mai 2015 at 11:13

  asa cum alte zone frumoase ale tarii sunt foarte des mediatizate pe diferite posturi tv la fel ar trebui sa fie si zona noastra.avem delta,munti,mare,pline de istorie,de frumusete , dar putini sunt cei care sa le etaleze omenirii. felicitari si multa sanatate celor care au participat la acest reportaj. Doamne Ajuta si pentru altele

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.