Conecteaza-te pe Twitter

Emiterea actelor de reglementare în vederea desfășurării activității de pescuit comercial în perimetrul RBDD pentru anul 2018

7 Shares

*Persoanele fizice şi juridice autorizate să desfăşoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, sunt obligate să deţină asupra lor toate documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a finalizat activitatea de scriere și editare a unui număr de circa 900 de permise de pescuit comercial pentru pescarii din Delta Dunării pentru anul 2018. Termenul de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2017 pentru desfășurarea activității de pescuit comercial în perimetrul RBDD a fost  prelungit anterior până la data de 15 Iulie 2018.

Deoarece în perioada 16-20 Iulie 2018 permisele noi vor fi preluate de către Federațiile, Asociațiile de pescari sau pescarii individuali din Delta Dunării, ARBDD a solicitat sprijinul organismelor cu drept de control pe teritoriul RBDD: Inspectoratul General al Poliției Române, Serviciul de Poliție Delta Dunării, Garda de Coastă- Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, Garda Națională de Mediu- Comisariatul Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, Biroul Poliție Transporturi Tulcea, privind cooperarea în vederea verificării documentelor nou eliberate pentru desfășurarea activității de pescuit comercial în perimetrul RBDD, după data de 21.07.2018.

Persoanele fizice şi juridice autorizate să desfăşoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, sunt obligate să deţină asupra lor toate documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.