Conecteaza-te pe Twitter

Elena Uram va reprezenta USR în Polonia, la o întâlnire politică pro-europeană organizată de partidul Nowoczesna

0 Shares

Elena Uram, vicepreședintele USR Tulcea, a reprezentat Uniunea Salvați România, în data de 26 martie, în Polonia, la o întrunire organizată de Nowoczesna, partidul de opoziție polonez.

Întrunirea s-a desfășurat sub îndrumarea Grupului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE). Grupul Europarlamentar va fi reprezentat de Alexander Kolks.

”Partidul polonez Nowoczesna, asociat mișcării liberale europene și cu care USR are similitudini, organizează o sesiune de demaraj al unui proiect de interacțiune cu cetățenii polonezi pe tema Europei. În contextul în care anul viitor vor avea loc alegerile europarlamentare, Uniunea Salvați România, cel mai pro-european partid din România, participă și a devenit deja un actor activ pe spectrul politic european. Avem contacte strânse cu Verzii, cu LREM, mișcarea președintelui Franței, Emmanuel Macron, și, iată, explorăm și relația cu ALDE”, a spus Elena Uram.

Întrunirea la nivel european este de o mare importanță în contextul ultimelor schimbări legislative din România.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.