Conecteaza-te pe Twitter

dr. Tudor Năstăsescu, noul director al Spitalului de Urgență Tulcea: ” Promit că printre primele măsuri luate se va regăsi o căutare continuă de doctori”.

0 Shares

În cadrul  ședinței de astăzi a Consiliului de Administrație a Spitalului Județean de Urgență Tulcea s-a luat act de demisia fostului director, Daniel Negoescu și a fost aprobată numirea dr. Tudor Năstăsescu – interimar la conducerea spitalului.

doctor

Tudor Năstăsescu este medic chirurgie generală la Spitalul Universitar de Urgență București și a ținut să precizeze faptul că va începe deîndată să caute medici specialiști pentru spitalul tulcean. Noul director are însă în vedere și alte măsuri administrative de care spitalul tulcean are nevoie. Urgentă.

„Din ce am înțeles până acum, principala problemă este cea a medicilor. Avem, în cadrul spitalului, specializări pentru care nu există medici. Promit că printre primele măsuri luate se va regăsi o căutare continuă de doctori. O să vedem ce i-ar atrage pe oameni să lucreze aici, în ce condiții. Cred că pentru început vom accepta orice variante“, a declarat dr. Tudor Năstăsescu imediat după numirea în funcție.

La eveniment au participat și prefectul Marin Bădiță, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Tulcea, Eugenia Vasile, directori din spital, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.