Click pentru a te abona

„Dorulețul” tulcean a făcut show de calitate la „Festivalului Internațional de Dans Folcloric” de la Vlaška (Republica Serbia)

1K Share

Ansamblul Folcloric de Copii și Tineret „Dorulețul”  prezent la cea de-a XIX-a ediții a „Festivalului Internațional de Dans Folcloric” de la Vlaška (Republica Serbia) a prezentat tradițiile și obiceiurile dobrogene în ropote de aplauze într-un adevărat show de înaltă calitate care a entuziasmat audiența.

Prima ediție a acestui festival a fost organizată în anul 1990. Începând cu cea de-a doua ediții, din anul 2002, Festivalul Internațional de Dans Folcloric se desfășoară neîntrerupt, an de an. Una dintre cele șaisprezece așezări care formează Municipalitatea Ćuprija, situată în centrul țării,  Vlaška, este un sat mic (aflat la 45 km distanță de Belgrad), cu o lungă tradiție și experiență în organizarea de evenimente bazate pe dansuri populare, muzică și tradiție națională.

Este pentru a doua oară când Ansamblul Folcloric de Copii și Tineret „Dorulețul” participă la un festival de gen în Serbia, prima deplasare având loc în 1997, la Festivalul de la Kraljevo.

Parada Portului Popular s-a desfășurat în Mladenovac, iar spectacolele cu dansuri dobrogene și muntene au avut loc în Vlaška.
La festivalul din Serbia au mai participat ansambluri folclorice din Rusia, Peru, Mexic, Bosnia, Bulgaria, Italia, Kazahstan și România.

1K Share
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com