Conecteaza-te pe Twitter

Distracție urmată de …crimă

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului ARHIRE ŞTEFAN – MARIUS sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.
Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 1.12.2013, în jurul orelor 03,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce s-a distrat la o discotecă din localitatea Greci, jud. Tulcea, inculpatul ARHIRE ŞTEFAN – MARIUS, de 29 de ani, a înjunghiat, în faţa localului unde a petrecut, victima V.D., de 25 de ani, cu un cuţit în zona spatelui, provocând moartea acesteia. Echipajul de prim ajutor sosit la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.
La data de 2.12.2013, faţă de ARHIRE ŞTEFAN – MARIUS s-a luat măsura preventivă a reţinerii, iar la aceeaşi dată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost admisă, dată de la care cercetările au fost continuate cu inculpatul în stare de arest preventiv.
Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.