Conecteaza-te pe Twitter

DISPĂRUT! Polițiștii tulceni solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unei persoane dispărute

15 Shares

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea solicită sprijinul populației în găsirea unui bărbat dispărut.

La data de 09.08.2018, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au fost sesizați în legătură cu faptul că în seara zilei de 06.08.2018, bărbatul de 27 ani, DUȘA IULIAN, a plecat din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din  localitatea Horia, jud. Tulcea și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției bărbatului purta cămașă bleumarin în carouri, pantaloni din stofă gri și o pereche de papuci albaștri.

Semnalmentele acestuia sunt: 1,60 m înălțime, atletic, ten deschis, păr blond tuns scurt, ochi albaștri.

Menționăm că persoana are o stare de sănătate precară.

Cine îl recunoaște pe bărbat  sau are informații despre acesta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numărul de telefon 0240/571128.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.