Click pentru a te abona

Deputat PNL, Vasile Gudu: „Ameninţările la adresa democraţiei continuă”

0 Shares

gudu Primarul General al Capitalei a luat, în sfârșit, în calcul anularea infamului târg din Piaţa Victoriei. Ne facem că nu știm sau nu înțelegem de ce a avut în vedere ocuparea acestei locații.

În cei 27 de ani nu s-a organizat vreo activitate festivă sau recreativă în Piaţa Victoriei. De ce? Pentru că este, de la prima vedere, datorită amplasamentului, un spaţiu impropriu pentru organizarea de târguri, spectacole sau alte asemenea evenimente, în general, dar cu atât mai mult când vorbim despre participarea unui număr însemnat de copii. Este o locație care pune în pericol viaţa participanţilor.

Mai mult decât atât, Piaţa Victoriei a devenit în ultimele 12 luni un simbol al exprimării libere pentru o altfel de Românie, al luptei pentru democraţie şi pentru dezvoltare.

Sunt adeptul protestelor ferme, non-violente și fără nicio urmă de degenerare a acestora. Condamn însă orice fel de încercare de stopare a mișcărilor de protest. Piața Victoriei liberă reprezintă o victorie simbolică uriaşă pentru democrație.

PNL îşi va menţine poziţia contra „măsurilor nocive” pe care actuala putere şi-a manifestat-o şi vom fi pregătiţi să ripostăm oricărei găselniţe din disperarea PSD de a proteja imaginea, și așa extrem de şifonată.

România trebuie să lupte pentru democraţie! (declarație politică)

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com