Click pentru a te abona

Delta Dunării a fost promovată la Târgul Internațional de Turism de la Barcelona EIBTM (Exhibition for the Incentive Business Travel and Meetings)

0 Shares

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a participat la Târgul Internațional de Turism de la Barcelona EIBTM, Spania, cu un stand amenajat de 81 m, în care au fost găzduiţi 22 expozanţi din industria turismului din România, printre care agenţii de turism, organizatori de evenimente şi hotelieri.

targPrezenţa  Autorităţii Naţionale pentru Turism constituie un bun prilej de a prezenta câteva dintre produsele turistice-cheie ale României specialiştilor din turism şi publicului spaniol şi internaţional, cum ar fi: oferte care îmbină o multitudine de activităţi practicate în natura unică a ţării noastre în general şi în Delta Dunării în special, oferte care combină activităţi relaxante şi re-energizante la SPA/wellness în cadrul turismului balnear românesc, oferta actualizată de city-breaks.

Târgul s-a adresat strict profesioniştilor din industria de turism, nefiind accesibil publicului larg şi a reunit expozanţi din peste 80 ţări, peste 4.000 de hosted buyers din peste 60 ţări şi peste 7.000 de locaţii de organizare a evenimentelor, destinaţii turistice, hoteluri, produse şi servicii.

Anul 2012 şi jubileul de 25 ani de la apariţia EIBTM a marcat cea mai de succes ediţie. Anul trecut manifestarea a atras un număr total de 8.830 vizitatori profesionişti şi 3164 de expozanţi, toţi profesionişti din industria de turism internaţional.

La începutul acestei luni, România a fost prezentă, cu stand naţional şi la World Travel Market, cel mai important târg de turism, care s-a desfăşurat la Londra iar în perioada 20 – 24 noiembrie s-a aflat la Târgul de Turism Touristik & Caravaning de la Leipzig, Germania. Conform datelor oficiale, în primele nouă luni ale anului  181.642 de turiști germani au venit in  România, piața germană situându-se pe primul loc în topul turiștilor străini care au vizitat țara noastră.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.