Conecteaza-te pe Twitter

Delfin eşuat pe plaja Modern, din Constanţa

0 Shares

Marţi, 8 aprilie 2014, echipa Mare Nostrum a găsit un delfin eşuat pe plaja Modern, din Constanţa. Este cel de-al patrulea caz anul acesta şi este vorba despre o femelă de marsuin (Phocoena phocoena relicta) de 40-50 de kg, cu o lungime de 125 cm.

Mamiferul prezenta numeroase urme de zgârieturi, pe toată suprafaţa corpului, ceea ce indică prinderea în plasele pescăreşti, ca o posibilă cauză a morţii.
Rămăşiţele delfinului au fost transportate la o firmă specializată în incinerarea cadavrelor de animale.

Această activitate face parte din proiectul intitulat “Monitorizarea delfinilor din Marea Neagră”, ediţia 2014, susţinut financiar de către DB Schenker şi de Campania „Adoptă un delfin”, care continuă la Mare Nostrum şi anul acesta.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.