Conecteaza-te pe Twitter

Debut în forță pentru Danube Delta Rally 2014: testele de la Tulcea s-au încheiat

0 Shares

Vedeta TV Gina Pistol, prezentă în rol de copilot ;

“Probele speciale Danube Delta Rally® de la Babadag și Eoliene, demne de un campionat mondial de raliuri”

Juniorul Simone Tempestini a testat un model Cïtroen DS3 R3

foto 1Macadamul de la Tulcea a fost testat la finele săptămânii trecute în pregătirea celei de-a XV-a ediții a Danube Delta Rally®, pe probele speciale Eoliene și Babadag, ambele incluse în traseul raliului. La teste a participat și Simone Campedelli, multiplu campion al Italiei, alături de juniorul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini. La finele lunii februarie vor demara și lucrările de reabilitare a întregului traseu al raliului.

Juniorul NRA a testat în cursul weekend-ului trecut modelul Cïtroen DS3 R3, în pregătirea participării atât la Campionatul Mondial de Raliuri (JWRC), cât și la Cïtroen Top Driver. Prezent la testele Danube Delta Rally® 2014, Campedelli, un bun cunoscător al modelului Cïtroen DS3 R3, apreciază că probele speciale din traseul Danube Delta Rally® se pretează la o etapă de campionat mondial.

„Macadamul este excelent, probele speciale din cadrul Danube Delta Rally® sunt rapide, dar foarte tehnice, utile pentru a testa și pregăti mașina pentru etapele viitoare de campionat național și mondial. Sunt bucuros că am avut ocazia să particip la aceste teste și probabil voi reveni la Tulcea”, a subliniat Campedelli. Acesta a avut și un copilot special: vedeta de televiziune Gina Pistol, cunoscută pentru pasiunea sa pentru automobilism, invitata a fost impresionată de energia și atmosfera din jurul Danube Delta Rally®.

„A fost un weekend minunat alături de echipa Danube Delta Rally. Mi-am încarcat bateriile! Parcă mă cunoșteam de-o viață cu toată lumea: adrenalină și zâmbete”, a subliniat Gina Pistol.

foto 3Marco Tempestini a participat, de asemenea, la teste și l-a sfătuit pe Simone, fiind extrem de încrezător în șansele lui pentru acest sezon. Totodată, și-a anunțat și el participarea la Danube Delta Rally® 2014 cu noua sa mașină Ford Fiesta R5, și a menționat că una dintre probele sale favorite este Babadag, inclusă în configurația din acest an a raliului.

Mihai Tănase, președintele Clubului Sportiv Nautic Motorsport și organizatorulDanube Delta Rally®, s-a declarat onorat de participarea celor două echipaje la testele de la Tulcea și anticipează o etapă spectaculoasă atât din punct de vedere sportiv, cât și din perspectiva evenimentelor organizate în perioada raliului.

Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani, și s-a aflat încă de la început pe prima poziție în etapele Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Anul acesta, evenimentul are loc între 29 și 31 mai, fiind organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, cu susținerea Consiliului Județean Tulcea și a Primăriei Tulcea. Etapa a treia din campionat, Danube Delta Rally® este un eveniment de referință pe harta automobilismului sportiv românesc și contribuie la valorizarea potențialului turistic al zonei. Totodată, raliul se anunță plin de surprize pentru participanți și spectatori, care vor descoperi atmosfera Danube Delta Rally® în cadrul unor evenimente speciale – petreceri, concerte, excursii și degustări de produse locale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.