Conecteaza-te pe Twitter

Curs gratuit de formare profesională “Ingrijitoare copii”

0 Shares

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România anunță faptul că începând cu luna august 2014 va derula în Municipiul Tulcea cursul gratuit de formare profesională “Îngrijitoare copii (cod NC 5131.1.1)”.

Cursurile de formare sunt organizate în cadrul proiectului “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”, proiect ce este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Condiții de înscriere:
– minim studii gimnaziale (8 clase);
– angajat cu contract individual de muncă, fără calificare sau cu nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social (angajații din unitățile sanitare publice și private, creşele şi grădiniţele private, centrele private de îngrijire copii şi bătrâni, asociaţii şi fundaţii cu profil medico-social.

Nu pot beneficia de aceste cursuri:
– angajaţii din domeniul medico-social care au un nivel de calificare superior nivelului 1 de calificare (inclusiv angajați pe posturi din domeniul medico-social ce sunt specifice unui program de formare de nivelul 2, de exemplu infirmiera, mediator sanitar, operator introducere, operare și validare date, mediator social etc.)
– angajaţii ce au beneficiat de o altă finanţare din fonduri publice naţionale sau comunitare în calitate de participant, pentru programul de formare profesionala “Îngrijitoare copii (cod NC 5131.1.1)”;
– angajaţii ce au pregătire superioară (studii superioare);
– persoanele fizice autorizate să desfașoare activități economice în mod independent, intreprinderi familiale și individuale.

Documente necesare înscrierii:
– Copia actului de identitate;
– Copia certificatului de naştere;
– Copia certificatului de căsătorie/hotărâre de divorţ (dacă este cazul);
– Copia actului de studii al ultimei şcoli absolvite (diplomă şi foaie matricolă);
– Aviz medical cu specificaţia apt curs;
– Adeverință de la locul de muncă (care să ateste faptul că persoana este angajată într-o unitate din domeniul medico-social, structurile menţionate la condiţiile de înscriere), în original.

Înscrierile vor avea loc în perioada 14 – 21 iulie 2014, de luni până joi între orele 9,00 – 12,00 la sediul filialei Crucea Roșie Tulcea

Cursurile sunt gratuite.
Cursurile sunt autorizate CNFPA.
La înmânarea diplomei absolventul primește suma de 480 RON (subvenţie curs).
Cheltuielile de transport și cazare nu se decontează.

Pentru informații suplimentare:
Simona COVALIOV – Coordonator local campanii
Mobil: 0745 83 52 39, email: crucearosie.tulcea@gmail.com
Carmina BUTOI – Expert Informare, consiliere și orientare profesională
Mobil: 0723 36 42 29, email: carminalidia@yahoo.com
Adresa corespondență Filiala Tulcea: Aleea Crucii Rosii, Nr.1, Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.