Click pentru a te abona

Consumul de alcool și accidentele rutiere de weekend

0 Shares

S. Gabriel de 41 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat în com. Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcției de mers, iar autoturismul a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere din auto.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de polițiști. S. Gabriel poseda permis de conducere și avea o concentrație de 0,60 mg /l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

*În week-end, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag l-au depistat pe N. Dan de 33 ani din com. Sarichioi, jud. Tulcea, care conducea un auto marca Opel, pe str. Mihai Viteazu din loc. Babadag, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,59 mg /l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.

*R. Lica de 39 ani din com. Niculitel jud. Tulcea, în timp ce conducea un auto marca Dacia 1310 în loc. Somova județul Tulcea, a depășit un autoturism din fața sa care vâra la dreapta și nu a observant un pieton care circula pe marginea drumului, acroșându-l. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, o femeie de 39 ani din loc. Somova, care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.