Click pentru a te abona

Consumul de alcool și accidentele rutiere de weekend

0 Shares

S. Gabriel de 41 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat în com. Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcției de mers, iar autoturismul a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere din auto.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de polițiști. S. Gabriel poseda permis de conducere și avea o concentrație de 0,60 mg /l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

*În week-end, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag l-au depistat pe N. Dan de 33 ani din com. Sarichioi, jud. Tulcea, care conducea un auto marca Opel, pe str. Mihai Viteazu din loc. Babadag, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,59 mg /l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.

*R. Lica de 39 ani din com. Niculitel jud. Tulcea, în timp ce conducea un auto marca Dacia 1310 în loc. Somova județul Tulcea, a depășit un autoturism din fața sa care vâra la dreapta și nu a observant un pieton care circula pe marginea drumului, acroșându-l. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, o femeie de 39 ani din loc. Somova, care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com