Conecteaza-te pe Twitter

Constanţa: Centrul medical deschis non stop în perioada Sărbătorilor de iarnă

0 Shares

De Sărbători, asistenţa medicală de specialitate asigurată non – stop la Centrul Multifuncţional din staţiunea Mamaia.

Excesele culinare, revenirea bruscă din restricţiile perioadei de post, precum şi bolile cronice accentuate de temperaturile scăzute pot crea mari probleme de sănătate. Pentru ca Sărbatorile de iarnă să nu se transforme într-o amintire neplacută, medicii vă recomandă să fiţi cumpătaţi, să nu consumaţi preparatele care ştiţi că nu vă fac bine, să nu întrerupeţi tratamentul pe care îl urmaţi iar pentru zilele cu gheţuş, să evitaţi pe cât posibil deplasările iar atunci când situaţia o impune-să purtaţi echipament corespunzător.

Pentru orice problemă de sănătate pe care o aveţi, centrul medical din staţiunea Mamaia este deschis non-stop. La fel şi linia telefonica 0744 URGENT, la care specialiştii vă pot oferi sfaturile de care aveţi nevoie.

Urgenţă non-stop, spitalizare de zi, adminstrare de tratament, analize, investigaţii şi consultaţii de specialitate – toate se pot face în Centru în această perioadă.

Unitatea medicală este situată în staţiunea Mamaia, la parterul hotelului Flora.

Pentru urgenţe – 0744 URGENT (0744 87 43 68)

Pentru informaţii sau programări  – 0754 22 70 60, 0374 911 000 / contact@urgente-medicale.ro

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.