Conecteaza-te pe Twitter

Consiliul Judetean Tulcea continuă să aducă medici la Spitalul Județean de Urgență

0 Shares

*Prioritatea nostră zeră continuă să fie sănătatea copiilor și a tulcenilor în general. Vestea bună este că vine un medic pediatru specialist la Tulcea

Consiliul Judeţean Tulcea  este în permanenţă preocupat de creşterea calităţii actului medical în beneficiul pacienţilor. Fără doar şi poate, acest aspect capătă o şi mai mare importanţă atunci când pacienţii sunt copii.

Untitled-1

„De aceea, atât eu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea,  cât şi instituţia pe care o coordonez  facem eforturi pentru a-i determina pe aceşti specialişti să opteze pentru un loc de muncă la noi în judeţ, pentru a asigura tuturor pacienţilor asistenţa spitalicească de care au nevoie şi care, de ce să nu recunoaştem, este de multe ori vitală” declară Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Situaţia lipsei personalului de specialitate din Spitalul Judeţean Tulcea a fost prezentată în mai multe rânduri  conducerii Ministerului Sănătăţii. De asemenea,  au fost inițiate discuții și cu marile centre universiare din Iași,  București și Constanța.

Ca urmare a acestor eforturi, de la 1 ianuarie 2016, d-na  doctor specialist în pediatrie, Mihaela Elena Vasile, va profesa la SJU Tulcea, secția Pediatrie. Absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității Ovidius Constanța, a obținut cea mai mare notă la examenul de specialitate pe întreg centru universitar Constanța,  d-na doctor Mihaela Elena Vasile, este în prezent medic specialist pediatrie în cadrul Spitalului Municipal Mangalia.

Eforturile Consiliului Județean Tulcea pentru atragerea medicilor continuă și alte cadre medicale s-au arătat interesate de oferta județului nostru, însă nu au dat, încă, răspunsuri finale privind posibilitatea de a activa la Tulcea.(comunicat presă)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.