Conecteaza-te pe Twitter

Concurs “Laboratorul anului 2099”

0 Shares

-REGULAMENTUL CONCURSULUI-

Concursul “LABORATORUL ANULUI 2099” face parte din proiectul european “Noaptea Cercetătorilor”, care se va desfaşura şi în România în data de 27 septembrie 2013, în cadrul a 7 oraşe ale tarii.

“Noaptea cercetătorilor” este un proiect care promovează cercetarea şi ştiinţa faţă de publicul larg prin activităţi educative şi distractive. Evenimentul este iniţiat de Uniunea Europeană, fiind organizate evenimente similare în peste 25 de ţări. În România, se va desfasura în Bucureşti, Piteşti, Oradea, Braşov, Piatra Neamţ, Tulcea, Suceava.

Pentru alte detalii despre eveniment,
vă invităm să urmăriţi pagina Facebook
https://www.facebook.com/ResearchersNightRomania şi siteul oficial al evenimentului
www.noapteacercetătorilor.eu
Concursul se desfaşoară între 10 iunie şi 27 septembrie 2013.

Participanţii vor lucra pe timpul verii la un proiect de studiu ce are ca scop expunerea propriei viziuni asupra
laboratorului anului 2099, a aspectului şi functionalităţii acestuia dar şi a profilului cercetătorilor ce lucrează acolo. Ideea aleasă poate fi pusă în practică într-una din următoarele modalităţi: eseu grafic, eseu literar, simulare computerizată sau crearea unei machete la scară redusă care trebuie prezentată în cadrul evenimentului din cel mai apropiat oraş participant.

Descarcă regulamentul

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.