Conecteaza-te pe Twitter

„Comuna Mihai Bravu începe să iasă din anonimat pentru că sunt oameni care se uită și la noi”

0 Shares

“Comuna Mihai Bravu începe să iasă din anonimat pentru că sunt oameni care se uită și la noi: Președintele Consiliului Județean Tulcea și domnul Victor Ponta, viitorul președinte al României” Răducan Tănase, primarul comunei Mihai Bravu, județul Tulcea (primar aflat la primul mandat)

“Când ploua sau ningea oamenii nu-și puteau duce morții la biserică și la cimitir. Se chinuiau cu mortul în spinare…(!)”

“M-am născut aici, am crescut odată cu cei din generația mea, am trăit perioade grele când am crezut că nu vom mai ieși niciodată la liman. Sunt silvicultor, sunt un om liber care a trăit mereu în mijlocul naturii, am o familie frumoasă, am un copil care crește frumos. Tocmai de aceea eram îngrozit de faptul că această comună a mea parcă înțepenise în timp. Și, încurajat de mai mulți concetățeni ai mei am candidat la primărie. Sunt primarul comunei Mihai Bravu și, pentru prima dată , văd, simt, cred că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Sigur că voi fi taxat și se va spune că fac campanie electorală dar trebuie să mărturisesc sincer că toate micile realizări din această zonă, perspectivele de dezvoltare ale comunei, faptul că încep să vină potențiali investitori și să se intereseze de condițiile în care ar putea dezvolta o afacere, faptul că privim spre viitor cu mai multă speranță se datorează președintelui Consiliului județean Tulcea, domnului Horia Teodorescu și domnului premier Victor Ponta, pe care, cei mai mulți concetățeni ai mei îl vor președinte al României. Știți de ce ? Pentru că el sigur nu va uita de noi. Suntem prinși în Strategia asta de dezvoltare a Deltei Dunării și a localităților limitrofe, avem foarte multe proiecte și eu cred că se vor vedea foarte curând în realitate. Am această credință iar cei care mă cunosc știu că eu mă țin de cuvânt. Așa după cum se ține de cuvânt domnul președinte Victor Ponta. Și copilul meu și copii consătenilor mei trebuie să aibă alte șanse, alte perspective. Aici, acasă, nu pe meleaguri străine. Eu mă voi lupta pentru asta.”

Investiții pentru Comuna Mihai Bravu cu sprijinul Guvernului Victor Ponta:

* Investiții în infrastructură: amenajarea de rigole în Turda, s-au reparat podețele și strada Sf. Ilie din Mihai Bravu, s-au pietruit drumurile de acces către izlaz (sunt peste 10 mii de animale) și străzile din Satu Nou,Turda și Mihai Bravu.

* S-a început restaurarea bisericilor din comună.

* S-a reparat vechiul dispensar și s-a înființat un cabinet stomatologic și un cabinet pentru medicul de familie.

* S-a construit șoseaua de centură ocolitoare și s-a modernizat stadionul din Turda.

* S-au achiziționat utilaje pentru deszăpezire și s-au modernizat căminele culturale.

Proiecte pentru viitorul apropiat :

* Drum agricol – 5 Km

* Modernizarea a 6 Km de străzi asfaltate.

* Reabilitarea a DJ 229.

* Construirea unui depozit de deșeuri și o stație de tratare mecano-biologică care va asigura noi locuri de muncă pentru localnici.

* Înființarea unei societăți de servicii publice pentru canalizare și alimentare cu apă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.