Conecteaza-te pe Twitter

Cinci migranţi din Orientul Mijlociu depistaţi la ‘frontiera verde’ de poliţiştii de frontieră constănţeni

0 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi cetăţeni irakieni, doi afgani şi un iranian care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, din R. Bulgaria, cu scopul de a ajunge în ţări din spaţiul Schengen.
În data 14.01.2014, în jurul orei 20.25, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Negru Vodă au observat prin sistemul optronic de supraveghere un grup format din cinci bărbaţi care se deplasa pe jos, dinspre R.Bulgaria spre România pe la frontiera verde. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a procedat la reţinerea şi conducerea bărbaţilor la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru cercetări. În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbaţii în cauză, cu vârste între 15 şi 45 ani, sunt de cetăţenie irakiană, afgană şi iraniană şi au încercat să intre ilegal în România cu intenţia de a ajunge în ţări din spaţiul Schengen.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ‘intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat’, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 70, alin. 1 din O.U.G. 105/2001.
Grupul de migranţi va fi predat la finalizarea cercetărilor autorităţilor de frontieră din R.Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.