Iohannis Președintele României

Cetăți de legendă, mănăstiri și schituri din Dobrogea de Nord (film)

9 Shares

Dobrogea de Nord este pământul “pasiunii şi al nostalgiei solare din adâncimea căruia nu contenesc să urce atâtea zvonuri ”, ţinutul care seamănă cu o ciutură de fată  zglobie care te ademenește spre valurile Dunării, te amețește și te poartă în ritm de vals pe drumuri de munte, prin păduri seculare și prin legendele comorilor ascunse. Țara Dobrogei de Nord, pe care te invităm s-o descoperim împreună, răspândește fără de tăgadă  vraja, magia, taina unui ținut unic, clădit în umbra vechilor cetăţi şi a plantaţiilor terasate, ce amintesc de celebrele amfiteatre ale antichităţii….

Urmărește acest film de prezentare și de promovare a comorilor nord-dobrogene și trimite-l mai departe, pentru ca oameni din lumea întreagă să descopere și acest ținut de poveste.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la Cetăți de legendă, mănăstiri și schituri din Dobrogea de Nord (film)

  1. Alexander leg. a V a Macedonica 8 septembrie 2016 at 16:05

    Cetatea-municipiu TROESMIS lipseste sau ma-nsel eu ? Pacat !Vestita legiune a V a Macedonica a infiintat si construit mareata cetate dela care s-au scos cca 90 de inscrisuri , cele mai multe din toate edificiile romane din Dobrogea . Recent a fost recuperat „Certificatul de nastere al poporului roman „-cele doua tabule epigrafice cu legile cetatii Troesmis din bronz ,avand o greutate totala de 50 kg.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.