Click pentru a te abona

Casimcea: Copil de 9 ani dispărut dintr-un atelaj care a dorit să treacă prin de viitura provocată de ploaia torențială

600 Shares

Ploaia torențială a umflat și cursurile mici de apă iar cei care s-au aventurat să treacă prin viitură s-au expus unor pericole reale. Este și cazul din Casimcea unde doi adulți (inconștienți) împreună cu doi copii, aflați cu toții într-un atelaj tras de un cal, au încercat să treacă prin viitură un drum iar copilul de 9 ani a fost luat de ape și purtat peste trei kilometri și jumătate. Cu ajutorul celor de la ISU Delta Tulcea copilul a fost găsit la peste trei kilometri și jumăyaye distanță în apă. Medicii prezenți l-au resuscitat timp îndelungat pentru ca în final să se declare decesul minorului.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Casimcea pentru căutarea unui copil de 9 ani posibil luat de viitură. 4 persoane au încercat să treacă cu căruța, 3 s-au salvat iar copilul de 9 ani este dispărut. Se intervine cu 1 autospecială de muncă operativă, 1 SMURD, 1 autospecială de scafandri, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ofițeri și 17 subofițeri. Comanda intervenției a fost preluată de Inspectorul Șef” comunică ISU Delta Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.