Conecteaza-te pe Twitter

Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea

0 Shares

Medicii de familie pot prescrie medicamente pentru PNS oncologiePotrivit Ordinului CNAS Nr. 1020 din 13 decembrie 2013 privind modificarea Normelor tehnice de realizare a programelor naţionale de sănătate curative pentru anii 2013 şi 2014, aprobate prin Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 190 2013, publicat în monitorul oficial nr. 842 din 30 decembrie 2013, aducem la cunoştinţa asiguraţilor noştri şi furnizorilor aflaţi în relaţie contractuală cu CAS Tulcea noua modalitate de prescriere a medicamentelor pentru bolnavii cuprinşi în PNS cu afecţiuni oncologice, în număr de 750 la această dată, la nivelul judeţului; începând cu anul 2014, continuarea tratamentului pentru bolnavii cu aceste afecţiuni se va face atât de către medicul oncolog sau hematolog, cât şi de către medicii de familie desemnaţi de casele judeţene, pe bază de scrisoare medicală, în situaţia în care există un deficit de medici oncologi/hematologi la nivel judeţean.
Prin urmare, CAS Tulcea a nominalizat toţi medicii de familie aflaţi în relaţie contractuală (99 medici, cu 93 contracte încheiate) pentru a prescrie aceste medicamente, astfel încât asiguraţii noştri din judeţ să beneficieze de medicamentele necesare fără a fi nevoiţi să se deplaseze în municipiul Tulcea, la cabinetul de oncologie din cadrul SJU Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.