Conecteaza-te pe Twitter

Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea a aprobat achiziția dispozitivelor medicale pentru recuperare

0 Shares

“Anunțăm și pe această cale persoanele interesate că printr-un efort bugetar în valoare totală de 390 mii lei, Casa de Asigurări de Sănătate a emis decizii de aprobare pentru procurarea dispozitivelor medicale acordate asiguraților, destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale în solicitate ambulatoriu.

În acest moment nu mai avem liste de așteptare pentru acest tip de asistență medicală, cu excepția unui număr de 50 de proteze auditive care vor fi onorate în cel mai scurt timp, în limita sumelor aprobate lunare.

Criteriile de prioritate precum și cele pentru soluționarea listelor de prioritate țin cont de data înregistrării cererilor la casa de asigurări de sănătate și de nivelul de urgență stabilite de serviciul medical al casei, cu avizul Consiliului de administrație și se aprobă prin decizie de către președintele-director general.”

Președinte Director General,Ec. Eugenia Vasile

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.