Click pentru a te abona

„Bucurile toamnei”, ale obiceiurilor și tradiţiilor „de când lumea” la Sărbătoarea Viei și a Vinului de la Niculițel, la ediția a XVI-a

128 Shares

Duminică, 27 octombrie 2019, Nordul Dobrogei a îmbrăcat straiele de sărbătoare pentru evenimentul devenit el însuși tradiție, marcat de Sărbătoarea Viei și a Vinului – Bucuriile Toamnei, ediția a XVI-a, de la Niculițel.

„A fost extraordinar să retrăiesc amintirile copilăriei împreună cu oamenii satului pe care-I cunosc, îi respect și îi iubesc cu tot sufletu. Sărbătoarea viei și vinului „Bucuriile toamnei” de la Niculițel a rămas una dintre cele mai frumoase și mai pline de simboluri sărbători ale toamnei din întreg arealul provinciei istorice a Dobrogei. M-am bucurat împreună cu toți participanții veniți în număr mare la Niculițel de bogăția recoltelor, de frumuseția și ineditul tradițiilor locului transpuse în cântece și dansuri deosebite, dragi sufletului meu care a păstrat pentru satul natal un loc special.

Am convingerea că frumuseţea locurilor, bucuria obiceiurilor și tradiţiilor de când lumea, dansul şi voiabună a oamenilor godpodari și ospitalieri, vor face din această sărbătoare a toamnei, cea mai mare sărbătoare a podgorenilor din bazinul vini-viticol Sarica Niculițel, cunoscut la nivel național și internațional.

Felicit cu tot sufletul organizatorii, participanții, artiștii, pe toți cei care țin aprinsă făclia speranței în această zonă și-mi exprim speranța că oamenii vor fi mereu, la fel de dăruiți muncii pământului, cu meșteșug și respect pentru darurile făcute cu generozitate de natură. Și vă mulțumesc pentru felul în care rămâneți aproape de tradițiile moștenite din străbuni” a declarat deputatul Mirela Furtună, fiică a satului Niculițel.

128 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com