Conecteaza-te pe Twitter

Bebelușul din Tulcea, atacat de câinele familiei, se află în stare gravă la Constanța

0 Shares

Bebelușul de numai 9 luni, din Tulcea, care a fost atacat de câinele familiei în timp ce se juca în curte, se află în continuare în stare gravă . Copilul a fost dus, direct în sala de operații de la Spitalul Județean Constanța, deoarece starea sa era foarte gravă. Surse medicale au precizat că acesta prezenta mai multe plăgi în zona capului, iar chirurgii au fost nevoiți să îi extragă o bucată din craniu.

Untitled-1

Se pare că în urma mușcăturilor violente, micuțului de numai 9 luni i-ar fi fost afectat și creierul. De altfel, se știe că până la un an, fontanela copiilor trebuie protejată, deoarece este o zonă moale, neosificată. Bebelușul se află în prezent internat la Terapie Intensivă.
Și mama lui a fost mușcată în momentul în care a vrut să-și scape copilul din colții animalului, însă starea ei este stabilă. Femeia a povestit cu ochii în lacrimi, că l-a lăsat pe bebeluș în curtea casei doar pentru câteva minute, iar câinele familiei i-a atacat copilul din senin și l-a mușcat de cap și de membre. Ea spune că nu înțelege ce s-a putut întâmpla. Femeia se află internată la Spitalul din Tulcea. (ziuaconstanta.ro)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la Bebelușul din Tulcea, atacat de câinele familiei, se află în stare gravă la Constanța

  1. alexandrunicolau70@gmail.com 7 iulie 2015 at 11:28

    Alex
    Atenție, oameni buni ! Nu toți câinii sunt cei mai buni prieteni ai copiilor și, în mod evident, ai oamenilor. Sunt câteva rase deosebit de periculoase, care se comportă agresiv când nici nu te aștepți. Consultați un specialist atunci când doriți să aduceți în familie un câine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.