Conecteaza-te pe Twitter

Avocatul Poporului acordă audiențe cetăţenilor din judeţul Tulcea

0 Shares

Reprezentanţii Biroului Teritorial Constanţa al Instituţiei Avocatul Poporului, prin experţii Nedea Felicia şi Botină Mădălina, continuă acordarea de audienţe cetăţenilor din judeţul Tulcea.  Conform programului stabilit de instituţia noastră şi Biroul Teritorial Constanţa al Instituţiei Avocatul Poporului, audienţele se vor desfăşura pe data de 10 martie 2014, începând cu ora 10.00, la sediul Prefecturii Judeţului Tulcea. Numerele de telefon la care se pot face înscrieri: 0241-550544, Biroul Teritorial Constanţa al Instituţiei Avocatul Poporului sau 0240-517185 şi online accesând link-ul http://www.prefecturatulcea.ro/contact.html, Biroul Relaţii cu Publicul ce funcţionează  în cadrul Prefecturii Tulcea. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Precizăm că Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Este important de reţinut faptul că legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acţiona Avocatul Poporului.   Acestea sunt:

 – drepturile omului, egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale;

– drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;

– armată, justiţie, poliţie, penitenciare;

– proprietate, muncă, protecţie socială, taxe şi impozite.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.