CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Autoturism furat depistat în trafic

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență a S.P.F. Tulcea, un autoturism marca Kia Sorento care figurează ca fiind furat din România.

În data de 27.03.2014, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Tulcea au oprit pentru control, pe comunicația Tulcea—Cataloi, un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în România, condus de G.N. în vârstă de 62 de ani, domiciliat în București.

În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism figurează în baza de date ca fiind furat din România, din data de 10.03.2013.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 euro, a fost ridicat de către polițiștii de frontieră pentru continuarea cercetărilor, iar cetățeanului român i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ‘furt’, faptă prevăzută și sancționată de art. 228 Cod Penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.